E-bike, voor wie?

voor wie niet !

Voor iedereen van 16 tot 86 hebben wij een passend model !

Electrisch fietsen is tegenwoordig het beste alternatief voor de brommer en scooter, ook als je school of werk aan de andere kant van de stad is, of als uw geliefde fietstocht steeds meer moeite kost.

Meer vrijheid (en beweging) dankzij de electrische fiets!
Ten opzichte van een normale fiets zonder aandrijving heeft een elektrische fiets echt veel voordelen. Een elektrische fiets is vaak sneller op de plaats van bestemming en bespaart daarmee kostbare tijd.
En lui wordt u er niet van, want u kunt als bestuurder van een e-bike, ondanks de elektrische motor, wel gewoon doortrappen. Zo blijft u in beweging en komt u moeiteloos op bestemming aan.
Veel mensen denken dat wanneer ze een elektrische fiets kopen ze veel minder bewegen dan op een fiets zonder trapondersteuning terwijl uit onderzoek juist blijkt dat mensen met een elektrische fiets juist meer bewegen. Het is dus een gezond alternatief! Zeker als U anders de auto zou pakken, want nu bent u buiten en u beweegt ! Zeker een punt van overweging als U een drukke baan heeft, nu komt u weer aan bewegen toe! (zonder die tijdrovende bezoeken naar de sportschool)

Daarnaast bespaart een elektrische fiets veel geld . Bereken ook eens hoeveel benzine u bespaart als u wat vaker deze E-bike pakt in plaats van de auto. U zult merken dat u ook minder hoeft uit te geven aan zaken als parkeergeld en auto onderhoud
En een ander pluspunt, een e-bike vergt weinig tot geen onderhoud. Als u al onze verschillende modellen eerst eens op uw gemak wilt bekijken, neem dan een kijkje in onze webshop. Hier kunt u alle eigenschappen van de uiteenlopende fietsen bekijken en de modellen met elkaar vergelijken. Uiteraard kunt u ook in onze winkels in Nederland en Belgie terecht waar wij u graag adviseren in uw keuze, en voor de testritten.  Bestellen doet U gewoon, weloverwogen – op uw gemak, thuis.
Elektrisch fietsen: snel, gezond, en gemakkelijk te bestellen bij ons,
met 100% service door de 250 service punten.